HYVINVOINTIA ULKOISESTI JA SISÄISESTI

Näetkö itsesi todella sellaisena kuin olet vai sellaisena kuin toiset haluavat sinun olevan?

Me pidämme liian tärkeänä sitä mitä muut meistä ajattelevat, ja siten meiltä jää käyttämättä mahdollisuuksia elää sellaista elämää, josta olemme itse haaveilleet. Monet meistä täynnä ajatuksia, jotka estävät meitä nauttimasta itsestämme. Tämä saa meidät piiloutumaan jatkuvasti naamioiden taakse ja suorittamaan eriasteisia muutoksia

" Aitoimago on aito minä, tekoimago on valhe ego"
                                                               - Milla Rynty
Ilmainen alkukartoitus online.jpg

ALKUKARTOITUS 0€

Ilmainen alkukartoitus pidetään puhelimitse ja se ei sido sinua mihinkään.

Konsultaatio on henkilökohtainen ja luottamuksellinen.

_____________________________________________


Saadaan läpivalaisu elämäntaidon toiminnallisuuteen ja mahdollisiin heikkoihin lenkkeihin

(työura, elämäntavat, parisuhde- ja sosiaalielämä).
_____________________________________________

 

Apukysymyksiä ohjaavat ajattelemaan millaisia tavoitteita voidaan asettaa aitoimagon arvostamiseen, ulkoisen ja sisäisen minän tasapainon kehittämiseen ja mitkä haasteitä kyselyllä halutaan ratkaista.
Henkilökohtainen alkukartoitus.

Temperamentti
 

Temperamentti on yksilöllinen tapa reagoida ja käyttäytyä, synnynnäinen ominaisuus, joka perustuu yksilön biologiseen ja geneettiseen rakenteeseen. Kasvun ja kehityksen kautta ihminen saa uusia piirteitä ja oppii hallitsemaan temperamenttiaan. Aikuinen käyttäytyy haluamallaan tavalla, eikä välttämättä niin, kuin temperamentti määräisi hänet käyttäytymään. Nykykäsityksen mukaan ympäristö- ja perintötekijät vaikuttavat psyykkiseen kehitykseen vuorovaikutuksessa toisiinsa. Lisäksi yksilön omat motiivit, tavoitteet ja valinnat vaikuttavat kehitysprosessiin ja sen lopputulokseen.

Temperamenttiin sopiva asuste 

 

Milla Ryntyn mukaan ihmiset eivät usein tiedä mitkä omat hyvät puolet ovat ja miten niitä tulisi esimerkiksi vaatteiden, värien tai meikkien avulla korostaa. Tässä vaiheessa kehiin astuukin imagonrakentaja, jonka tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään itselleen sopiva imago. Omien parhaiden puolien etsintä imagonrakentajan kanssa aloitetaan minä-analyysin avulla, jossa määritetään muun muassa temperamentti. Milla Ryntyn mukaan tämä on tärkeää, sillä ihmisen temperamentti määrittää pitkälti myös luonnetta.

 

- Esimerkiksi kovin eloisalla ja paljon käsillä puhuvalle henkilölle en suosittele käytettäväksi paitoja, jossa on niin leveät ja isot hihat, että ne ovat tiellä. Vaatteiden tuleekin olla mukavia ja istua päälle hyvin, hän selventää. Suomalaista temperamenttia hän kuvaa hyvin aidoksi sisäiseksi temperamentiksi, jonka kirjosta löytyy niin nopeita kuin hitaitakin temperamentteja. Milla Ryntyn mukaan suomalaiset haluavat mielellään

olla omia itseään, vaikka monille onkin iskostunut mieleen Yhdysvalloista tullut mielikuva siitä, että hyvä imago on yhtä kuin salkku kädessä oleva bisness-mies. Oman tyylin löytämiseksi ja sen säilyttämiseksi imagonrakentajan kanssa tehdään asiakkaan oma tyylikartta hänen omien mittojensa mukaan. Milla Ryntyn mukaan tyylikirja toimiikin opaskirjana koko elämän tyyliin. 

Elämän pyörä
 

Ihmisen elämänkaari on ihmiselämään kuuluvien kehitysvaiheiden kokonaisuus. Perimällä, sen ohjaamalla kypsymisellä ja ympäristön virikkeillä on pitkälle ulottuvat vaikutukset psyykkiseen kehitykseen. Elämänkaari jaetaan yleisesti lapsuuteen, nuoruuteen, aikuisuuteen ja vanhuuteen. Koko elämänkaaren tarkastelu valaisee kehityksen vaiheittaisuutta.