HYVINVOINTIA ULKOISESTI JA SISÄISESTI

Ilmainen alkukartoitus online.jpg

ALKUKARTOITUS 0€

Ilmainen kartoitus pidetään puhelimitse ja se ei sido sinua mihinkään.

________________________

Alkukartoituksessa käymme tilanteesi läpi pääpiirteissään ulkonäön ja itsetunnon kehittäminen, elämän eri osa-alueet (perhe, työ ja vapaa-aika), jotka ovat vaikuttamassa tavoitteeseen pääsyyn joko sitä tukevasti tai estävästi , mm.

väri-tyylianalyysi, meikit, asusteet, toimiva puvusto, vaatekaapin inventaario, netti-/tai shoppailuretket

________________________

Saadaan läpivalaisu elämäntaidon toiminnallisuuteen ja mahdollisiin heikkoihin lenkkeihin

(työura, elämäntavat, parisuhde- ja sosiaalielämä).

Näetkö itsesi todella sellaisena kuin olet vai sellaisena kuin toiset haluavat sinun olevan?

Me pidämme liian tärkeänä sitä mitä muut meistä ajattelevat, ja siten meiltä jää käyttämättä mahdollisuuksia elää sellaista elämää, josta olemme itse haaveilleet.

Monet meistä täynnä ajatuksia, jotka estävät meitä nauttimasta itsestämme.

Tämä saa meidät piiloutumaan jatkuvasti naamioiden taakse ja suorittamaan eriasteisia muutoksia.

Temperamentti

Temperamentti on yksilöllinen tapa reagoida ja käyttäytyä, synnynnäinen ominaisuus, joka perustuu yksilön biologiseen ja geneettiseen rakenteeseen. Kasvun ja kehityksen kautta ihminen saa uusia piirteitä ja oppii hallitsemaan temperamenttiaan. Aikuinen käyttäytyy haluamallaan tavalla, eikä välttämättä niin, kuin temperamentti määräisi hänet käyttäytymään. Nykykäsityksen mukaan ympäristö- ja perintötekijät vaikuttavat psyykkiseen kehitykseen vuorovaikutuksessa toisiinsa. Lisäksi yksilön omat motiivit, tavoitteet ja valinnat vaikuttavat kehitysprosessiin ja sen lopputulokseen.

Ihmisen elämänkaari on ihmiselämään kuuluvien kehitysvaiheiden kokonaisuus. Perimällä, sen ohjaamalla kypsymisellä ja ympäristön virikkeillä on pitkälle ulottuvat vaikutukset psyykkiseen kehitykseen. Elämänkaari jaetaan yleisesti lapsuuteen, nuoruuteen, aikuisuuteen ja vanhuuteen. Koko elämänkaaren tarkastelu valaisee kehityksen vaiheittaisuutta.