Joka toinen ihminen maailmassa on tyytymätön ulkonäköönsä.

 

Tätä kehittämään olen perustanut Imagokoulun. Jo yli 15 vuoden ajan Imagokoulu on tarjonnut räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, jotka pohjautuvat kolmeen vaikutusalueeseen: ensivaikutelma, itsetunto ja hyvinvointi.

 

Imagokoulun liiketoiminta koostuu kahdesta moduulista: sisäinen ja ulkoinen imago.

 

Sisäisen imagon moduuli sisältää verbaalisen, nonverbaalisen ja mentaalisen imagon kartoituksen ja kehitystyön.

 

Ulkoisen imagon moduuli sisältää ihon, silmien ja hiusten värianalyysin; kasvojen muodon, vartalotyypin ja tyylipersonan tyylianalyysin sekä materiaalisen imagon kartoituksen ja kehityskohdat.

 

Yhdessä nämä kaksi moduulia muodostavat henkilökohtaisen aitoimagon tasapainon, joka auttaa ihmisiä rakentamaan työuraansa, parantamaan ihmissuhteitaan, hallitsemaan vaikeita keskustelutilanteita tai konflikteja sekä säästämään rahaa itselle väärien vaatteiden ja henkilökohtaisen imagotuotteiden hankkimiseen.

 

Imagokoulu erottuu kilpailijoista avaimet käteen -palvelumallilla.

 

Autan asiakasta monella eri elämän osa-alueella ”saman katon alla” luoden yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden.

 

Imagokoulu tarjoaa yritysasiakkaille virkistys- ja työhyvinvointipäiviä tai räätälöidyt ratkaisut työnantajille vuosisopimuksella.

 

Esimerkkejä palvelupaketeista ovat mm. meikkikoulut, tyyli- ja värianalyysit, Dress for Success, Small Talk, Kommunikointikielet, Konfliktien ratkaisu ja Palautteenanto.

 

Yksityisasiakkaiden kanssa käytän päätyökaluina viittä imagokieltä.

 

Näillä työkaluilla autan asiakasta kehittymään parhaaksi versioksi omasta itsestään 5 imagokielen avulla, jotta hän pääsee etenemään elämässä uudenlaisella ja itselle mielekkäällä sekä merkityksekkäällä tavalla.

 

Esimerkkejä palvelukokonaisuuksista ovat mm. Miten luon hyvän itsetunnon, Ensivaikutelman ja viehätysvoiman salat, Sanaton viestintä, Miten pukeutua työhaastatteluun, Vaatekaappien uudistaminen, Uran suunnittelu ja paljon muuta.

Imagokoulu Milla Rynty
1932349-1

Puhelin ja WhatsApp
+358 440 871 808

Sähköposti
info@imagokoulu.fi

© Copyright 2004 - 2020 Imagokoulu Milla Rynty