top of page

RYHMÄTARJOUS 

Ryhmätarjous, värianalyysi 10hlö

Tilaisuuden kesto noin 6h

 

Tilaisuuden aikataulu

- Tervetuliaissanat, yleinen tietoisku värianalyysistä ja värien käytöstä + kysymykset (45min)

- Värianalyysin teko ja tutustuminen omaan värimaailmaan 10hlölle (5h eli n. 30min/hlö)

- Värianalyysin pohjalta heränneet kysymykset ja tilaisuuden lopetus (15min)

 

Hintaan kuuluu lisäksi

- Tilaisuuden aikana näytetyt luentomateriaalit digitaalisessa muodossa

- Jokaiselle osallistujalle tiedot omasta värianalyysistä sekä laminoitu A5-värikartta värivuodenajan mukaan (kevät/kesä/syksy/talvi). Värikartta on apuna niin vaate- kuin meikkiostoksilla värianalyysin jälkeen.

 

Hyödyllistä tietoa

Kokemukseni pohjalta suosittelen, että koko ryhmä kokoontuu aluksi yleiseen tietoiskuun ja käymme yhdessä läpi sen pohjalta heränneet kysymykset. Sen jälkeen teemme värianalyysit aina yhdelle osallistujalle kerrallaan, jonka aikana muilla osallistujilla on aikataulu vapaa kunnes on heidän värianalyysinsa vuoro. Muut osallistujat voivat joko seurata värianalyysien tekoa tai esim. käydä kahvilla mikäli eivät halua seurata vierestä. Olisi hyvä laatia etukäteen osallistujalistan pohjalta aikataulu, mihin aikaan kukin saapuu värianalyysiin.

Lisäksi värianalyysitilassa olisi hyvä olla mahdollisimman paljon valoa. Luonnonvalo on värianalyysille ihanteellinen, mutta mikäli se ei ole mahdollinen on kirkas keinovalaistus myös sopiva.

 

Saavuttehan värianalyysiin ilman meikkiä. Mikäli käytätte päivällä meikkiä, poistattehan sen ennen kun saavutte analyysiin. Värianalyysin jälkeen voitte käyttää ihonhoitotuotteita sekä meikkiä normaalisti. Voimme analyysin jälkeen myös varmistaa meikin sävyjen sopivuuden, mikäli ne ovat teillä mukana.

Värianalyysin jälkeen tiedätte, miten saatte oikeita värisävyjä käyttäen silmät, ihon ja hiukset näyttämään terveiltä sekä upean kirkkailta. Myös olonne on itsevarmempi, kun tiedätte teitä parhaiten pukevat värit.

Olen toiminut Suomessa värianalyysien uranuurtajana 24 vuotta. Äidinkieleni on ukraina, mutta toivottavasti suomen kielen korostuksestani ei ole haittaa :)

 

Tarjoushinta 2800€ + alv 24%

 

Autan mielelläni mikäli näistä herää jotakin kysyttävää. Tehdään teille yhdessä mielekäs ilta, josta on iloa ja hyötyä pitkään sen jälkeenkin!

Группа Лекционный

RYHMÄTARJOUS VARIANALYYSI 

bottom of page