top of page

         Mitä on
                       aitoimagoanalyysi?

Aitoimagoanalyysi

 

on Imagokoulun itse räätälöimä palvelu, joka tarjoaa asiakkaalle työkaluja omien parhaiden ominaisuuksien vahvistamiseen.

Näetkö itsesi todella sellaisena kuin olet vai sellaisena kuin toiset haluavat sinun olevan?

Kun alamme pohtia asiaa, ymmärrämme, etteivät muut ihmiset ehkä näe meitä samalla tavalla kuin me näemme itsemme. Esimerkiksi käyttäytymisesi tai se mitä osoitat sillä, saa ihmiset näkemään sinut tietyllä tavalla, vaikka et ajattelisi itse samoin.

Miten voit vaikuttaa imagoosi?

Miten voit rakentaa imagoasi ja onko asialla merkitystä? Millaiset asiat olisivat imagollesi hyödyllysiä tai haitallisia ja miksi?

 

Aitoimagonalyysiin sisältyy monta eri vaihetta, jotka kokonaisuutena muodostavat Aitoimagoanalyysin, mm.:

 

8. Glamour woman in a red carpet.jpg

13 syytä miksi kannattaa ostaa aitoimagoanalyysi- ja imagovalmentajan palveluja jos:

Якорь 1
 • itsetuntosi kaipaa kohotusta 

 • on vaikea valita uraa

 • haluat tietää, miten menestyä

 • et halua tuhlata rahaa vääriin ostoksiin

 • haluat näyttää edustavalta 

 • värien ja tyylien yhdistäminen tuntuu hankalalta 

 • asukokonaisuutesi tuntuvat mauttomilta 

 • houkuttelet ns. vääriä katseita 

 • tunnet itsesi huomaamattomaksi tai "harmaaksi hiireksi"

 • vaatekaapista ei löydy mitään päällepantavaa 

 • olet yksinäinen ja tunnet, että sinussa on jotain vikaa 

 • miehesi ei enää hemmottele sinua 

 • kommunikointi ihmisten kanssa on työlästä

Aitoimagoanalyysin tarkoituksena on olla kokonaisvaltainen muutosprosessi jonka tehtävänä on parantaa elämäntapoja muuttamalla vanhoja kaavoja, myös päästä eroon vanhoista tavaroista ja vaatteista, joille ei ole enää käyttöä. Perusperiaatteena on tukea aitoimagon muodostumista omien vahvuuksien kautta. Kaikissa ihmisissä on jotain kaunista. Meistä jokainen on ainutlaatuinen yksilö ja sitä hyvää itsessään on tärkeä oppia arvostamaan.

Olisi hyvä aloittaa keskustelu ympärillämme olevien ihmisten kanssa ja kysyä heiltä suoraan, miten he näkevät meidät.

Ihmisessä on paljon muutakin kuin pelkkä ulkonäkö. Ulkoinen vaikutelma voi pettää. Aitoimagon kartoitus on tutustumismatka omaan itsetuntoosi, ulkoiseen imagoosi, sisäisiin vahvuuksiisi ja kykyyn saavuttaa elämäsi tavoitteet.

Ihmisen tärkein osa muodostuu omista kokemuksista, arvoista, ajatuksista, haaveista, harrastuksista, ihmissuhteista ja tunteista. Ulkonäkö ei näytä kaikkea ihmisestä. Ihmisen ulkoinen käyttäytyminen on vain näkyvä ”jäävuoren huippu” jättäen piiloon käyttäytymisen todelliset motiivit. Vaikka ulkonäöllä ja vaatteilla voi viestittää asioita, ne eivät saisi olla ainoa kriteeri, jolla toista ihmistä tai itseään arvioi.

Aitoimagoanalyysi on Imagokoulun kurssisarja, jossa perehdytään asiakkaan ulkoisen ja sisäisen olemuksen kohentamiseen hänen toivomaansa suuntaan. Kursseilla käsitellään mm. seuraavia asioita: ryhti, kävelytekniikka, henkilökohtainen meikkiopastus, väri- ja tyylianalyysi, vartalotyypit ja pukeutuminen, etiketti- ja tapakoulutus.

Mietityttääkö henkilökohtaisen aitoimagorakentamisen hinta? Autan sinua suunnittelemaan ja laskemaan sisäisen ja/tai ulkoisen aitoimagorakentamisen hinnan. Voit jättää soittopyynnön ja sinulle soitetaan takaisin. 
Pyydä tarjous, tai varaa aika alkukartoitukseen.

Mieti millaista elämää haluat elää ja mietimme yhdessä, miten onnistut unelmiesi toteuttamisessa

Aloitetaan yhteistyö tilannekartoituksella. Uusi minä: itsestäsi paras versio - moduuli koostuu kolmesta analyysista: väri-, tyyli- ja aitoimagoanalyysi. Tämän moduulin merkitystä voidaan vertailla vertauskuvallisesti samalla tavalla kuin astronautin avaruuspukua joka käytännössä pitää tämän sekä tyylikkäänä että terveenä ja auttaa saavuttamaan tärkeät tavoitteet.

Uusi minä: itsestäsi paras versio –moduuli auttaa meitä uuden aitoimagon avulla kehittämään itsetuntoa, parantamaan ensivaikutelmaa ja saavuttamaan elämämme tavoitteet vaikuttamalla hyvinvointiin ja elämänlaatuun niin työssä, omassa urassa kuin sosiaalisessakin elämässä ja ihmissuhteissa.
 

Elämä on täynnä erilaisia haasteita, vastoinkäymisiä ja muuttuvia tuulia. Välillä tarvitaan ulkopuolisen apua kirkastamaan omat tavoitteet ja ottamaan tarvittavat askeleet eteenpäin pääsemiseksi.

Imagovalmentaja Milla Rynty auttaa sinua oivaltamaan, mikä on sinulle oikea reitti kohti haluamaasi muutosta.

bottom of page