Mitä on

                       aitoimagoanalyysi?

8. Glamour woman in a red carpet.jpg

Ihmisessä on paljon muutakin kuin pelkkä ulkonäkö.

Ulkoinen vaikutelma voi pettää.

 

Aitoimagon kartoitus on tutustumismatka omaan itsetuntoosi, ulkoiseen imagoosi, sisäisiin vahvuuksiisi ja kykyyn saavuttaa elämäsi tavoitteet.

 

Ihmisen tärkein osa muodostuu omista kokemuksista, arvoista, ajatuksista, haaveista, harrastuksista, ihmissuhteista ja tunteista. Ulkonäkö ei näytä kaikkea ihmisestä.

Vaikka ulkonäöllä ja vaatteilla voi viestittää asioita, ne eivät saisi olla ainoa kriteeri, jolla toista ihmistä tai itseään arvioi.

Aitoimagoanalyysi on Imagokoulun kurssisarja, jossa perehdytään asiakkaan ulkoisen olemuksen kohentamiseen hänen toivomaansa suuntaan.

 

Kursseilla käsitellään mm. seuraavia asioita: ryhti, kävelytekniikka, henkilökohtainen meikkiopastus, väri- ja tyylianalyysi, vartalotyypit ja pukeutuminen, etiketti- ja tapakoulutus.

Aloitetaan yhteistyö tilannekartoituksella

Mietityttääkö henkilökohtaisen aitoimagorakentamisen hinta? Autan sinua suunnittelemaan ja laskemaan sisäisen ja/tai ulkoisen aitoimagorakentamisen hinnan. Voit jättää soittopyynnön ja sinulle soitetaan takaisin. Pyydä tarjous, tai varaa aika alkukartoitukseen.

© Copyright 2004 - 2020 Imagokoulu Milla Rynty