AITO IMAGO ON TIE MENESTYKSEEN

imagokonsultti, milla.rynty, imagokoulu, imagovalmentaja, aito imago, aitoimago, vaatekaappi, värianalyysi,

Imagokoulu Milla Rynty perustettu vuonna 2004 palvelemaan asiakkaitaan Suomessa ja ulkomailla, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman hyvinvoinnin saavuttamiseksi, työkaluja ulkoisen- ja sisäisen imagon kehittämiseen.

Aitoimagoanalyysi on yrityksen itse räätälöimä palvelu, joka tarjoaa asiakkaalle työkaluja omien parhaiden ominaisuuksien vahvistamiseen.

Analyysiin sisältyy monta eri vaihetta, jotka kokonaisuutena muodostavat Aitoimagoanalyysin.

Minäkuva-analyysillä kartoitetaan asiakkaan alkutilanne, jonka jälkeen tehdään persoonallisuutta mittaava enneagrammi-testi ja sen tulosten tulkinta.

 

Aitoimagoanalyysin tarkoituksena on olla kokonaisvaltainen muutosprosessi. Muutosprosessin aikana tarkoituksena on parantaa elämäntapoja muuttamalla vanhoja kaavoja. Sen tarkoituk- sena on myös konkreettisesti päästä eroon vanhoista tavaroista ja vaatteista, joille ei ole enää käyttöä.

Perusperiaatteena on tukea aitoimagon muodostumista omien vahvuuksien kautta.

 

Yrityksen muut palvelut

Näiden lisäksi tehdään myös stressinhallintatesti ja tulosten perusteella suunnitellaan yhdessä ohjeet parempaan stressinhallintaan.

Analyysissä käydään läpi ajanhallintaa ja muita elämän tavoitteita.

 

Aitoimagoanalyysin tarkoituksena on luoda muutosprosessi, jonka aikana asiakas oppii sisäistämään oppimiaan taitoja ja soveltamaan niitä elämässään.

Imagokoulu tarjoaa meikkauspalveluita.

 

Tyylianalyysi voi sisältää tyylipersoonan analysoinnin, kasvojenmuodon- sekä vartalotyy- pinanalyysin sekä pukeutumisvinkkejä.

Värianalyysissä analysoidaan asiakkaalle sopivia väriyhdistelmiä.

Yritys tarjoaa neuvoja oikeanlaisten vaatteiden ostoon.

 

Milla Rynty kouluttaa myös uusia imagokonsultteja ja tarjoaa täydentävää koulutusta kauneusalan ammattilaisille, esim.parturi- ja kampaajalle väri-ja tyylianalyysi koulutuksia.

Imagokoulu Milla Rynty
1932349-1

Puhelin ja WhatsApp
+358 440 871 808

Sähköposti
info@imagokoulu.fi

© Copyright 2004 - 2020 Imagokoulu Milla Rynty